Söndag 9 mars.

idag gott folk va ja på rekryteringsdagen mcdonalds hade för dom ösker nya medarbetare :) de gick faktiskt ganska bra, dom tog in 5 st i taget så satt man i grupp och snacka. hamnade helt överraskande med fias kompisar sara och johanna och två afrikaner :) haha, satt vi där och diskutera de va på ett sätt lite småroligt, dom hör av sig om 2 veckor om de är nåt, får hoppas på de bästa! behöver verkligen ett extra jobb.

igår va de en riktigt mysig lördag :)gick ner till stan med pappa och hämtade bilen eftersom han va ute i fredags. de va en välbehövlig promenad och riktigt trevligt då man fick snacka med pappa ensam liksom :) sen åkte ja och kollade påmin brors match, dom förlora men tomas dömde :) han visade dock ut david 2 ggr, en 2 minutare ochen 5 minutare :o! efter matchen snackade vi och tomas tyckte de va solklart, dock inte jag. men han är sweet ändå! sen vare chill som gällde och de vart myskväll med la familia, shit va ja har längtat efter att bara vara hemma en kväll:) vi satt och kikade melodifestivalen som va den första gången ja såg nu, pappa satt och skällde på ola och snacka om att han såg utvecklingstörd ut för han flina hela tiden, wtf ola är kanske hur snygg som helst!
simon ringde,stor dissarn haha. har kommit fram till att han har en röst som är läskigt lik min kusin peters!
sen höjdpunkten som ja inte ska nämna alltför mycket om kom senare på kvällen när ja fick snacka med en gammal kär bekant. tänk om vi skulle try once again? vart så otroligt lycklig av allt du sa. träffas är ett måste iaf..:)
sen ringde jimmie också och snacka haha, hel skön han min lilla norrlänning :D sommar säger ja bara!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0