Tisdag 26 februari.

grattis fredrik, stor pojke 18 år idag! :)
min tisdag såhär på sportlovet har vart kanske hur bra som helst. den har tillbringats med T.  kanske hur mysigt som helst, sötnöten där :) alltför länge sen vi sågs sist, riktigt trevligt var de iaf :)
sen skulle pojken träna sin finfina body så ja tog mig hemåt. blev till att bubbla och städa rummet, va på tiden att städa efter bombnedslaget hahah. har även kikat andra avenyn nu, säger bara en sak, sorgligt.. ikväll gossip girl för en gångs skull ;D ingen träning så de blir myskväll home.
<3

dagens +: träffa T helt klart. :)
dagens -: hmm... städningen då.

Måndag 25 februari.

idag har ja tillbringat min dag i huvudstaden, riktigt trevligt!
pappa, jag och david åkte rätt tidigt imorse. stannade till på assist först då bror skulle shoppa loss på innebandy saker, pappa köpte även en träningströja och nån vattenflaska till mig, alltid bra att ha ;b sen åkte vi in mot city, väl där shoppade ja loss på skor, jeans, tröjor och smått och gott. dock fick ja de mesta, men vadå ändå lite tommare i plånboken.. bjöd även min bror på godis sen, tyckte ja va generöst. aja back to buisness, vi käkade gött också och fortsatte sedan shoppingen. kul man kan ha med dom där två! dock är jämt vårat främsta samtalsämne i bilen, hus lägenheter och ja allt som har med sånt att göra, tror pappa försöker lära oss och vill värva oss till mäklarvärlden haha, morsan säger att ja bubblar som en riktig mäklare iaf, wow kanske ska satsa på de?!
även i när vi kom till stockholm kunde ja dissa min ipod då min favoritkanal the voice gick att ratta in, wohooo ;D de finns knappt en enda låt som är dålig där. efter att ja sagt för femte gången till en femte låt att just den va min favorit låt fick pojkarna i framsätet damp och sa att ja skulle sluta tjata om att alla va mina favorit låtar. jahapp.. ;b haha. iaf sen åkte vi ut till barkaby också en liten sväng och kikade, där inhandlade bror en über snygg tröja som ja hittade, mjaa han kan han också. sen åkte vi till uppsala och åt middag på oleary's, muums. sen hem och nu hemma, ska ta och kika på ett avsnitt av gossip girl som ja tankat eftersom ja har träning varje vecka när de går. hasta la vista!

dagens +: alla mina inköp, deffenitivt!
dagens -: fanns inga minus.. eller jo att plånboken är lite tommare då. snyft.

Söndag 24 februari.

jaha gott folk, gårdagskvällen vart väl inte riktigt som man inte hade tänkt sig, jag säger bara tönt!. men iaf jag, bella och eve åkte till söder, drog direkt av en anledning och sen åkte ja och bella hem, lika bra de ;D
kikade high school musical 2 tönt som jag är, den va lika mesig som ettan men ändå svängig på nåt sätt haha.

idag har de vart en oerhört chill dag. de enda som hänt är väl matchen mot aston. vi vann med stora siffror, 12-3! blir dock lite besviken på en sak men de håller ja för mig själv, och med ida och blank haha men dom håller de hemligt. ingen ide att dra igång något. dock gjorde ja mål från mittlinjen, som förra matchen. kändes bra eftersom de vart måltorka och mer deffensivt spel från mitt sida ett bra tag nu så klapp på min axel. även mickis stänkte in den, way to go giirl ;D även när vi va ute och gick innan matchen berätta mickis om kanske världens knasigaste dröm? ååh marcus du och jag de vet du, noot haha! ja va med i den drömmen, hon har erkänt, mickis drömmer om mig på nätterna :: grrrr!  HAHA.

dagens +: målet, deffintivt!
dagens -: hann inte träffa t, blir när jag kmr hem istället :)

imorn drar ja med min bror och far till huvudstaden for some serious shopping! ska bli najs ;D hasta la vista!

Lördag 23 februari.

igår hade ja en otroligt bra kväll!
började med att bella och jag drog oss mot läkerol. kikade hallonbåtarnas match, den va väl helt ok. missade typ hela matchen men såg iaf slagsmålet. kan inte bli så mycket annat än fight när man tänker på vilket folk dom har i sitt lag.. mohahaha. även jim va där, inte igår man såg honom. bella och ja kände för att kolla riktigt hockey så vi gick in i a-hallen och spanade. najs de.
sen vart vi flumm när vi skulle ta oss tillbaka till stan och hem till emma, så jävla roligt xD helt mörkt va de och vi gick igenom en skog, så spelade vi alla som inte dansar är våldtäcktsmän och dansade som galningar. sen kom vi på vad låten egentligen innebar, våldtäcktsmän liksom :o så då fick bella panik och börja springa, så jävla roligt. men vi stötte iaf inte på några våldtäcktsmän som tur var. bussen kom och vi åkte till stan. va på väg hem till emma men då kom festfolket springandes emot oss och skrek att vi skulle på bussen till bomhus. min och bellas hemtrakter ;D najs. de va fest i min lokal hemma hos morsan :o hahahah så fult. där var även min partypolare från förra helgen såklart, niklas. han bor ju också där, skällde ut han lite för att han hade fest i min lokal, men vi kom fram till att de va lika mycket hans haha. riktigt trevligt va de där ;D träffa tim också, helt sjuk typ kunde inte göra annat än stå och skratta åt han. bella och ja stog och käka popcorn och drack vatten medans dom andra drack en massa, jävlar va vi är underbara. hade lika trevligt ändå, hade allvarligt snack med niklas och fick in en asskön avslutningsreplik innan ja gick därifrån för att dra mig hemåt, stolt ;D
gick hemåt och snackade med jesper i telefon. träffade han när ja kom hem vi snackade en massa han är taskig men vi är vänner. haha. gick hem och sov helt slut efter en lång vecka. sååå skönt!

idag har jag hänkat med min far och kollat på min brors match. dom spela oavgjort 10-10 så sjukt mycket mål! pappa min är grymt elak när han tycker någon är dålig, ni ska bara höra hans kommentarer :o sitta och skratta är de enda ja kan göra ;D så nu vet ni varför ja kommenterar allt och alla. bra där.
sen släppte pappa av mig i city och ja träffade emil :) vi gick runt och shoppade lite och snackade skit. treevligt :) han drog upp på bmatchen och ja drog mig hemåt. ska bara vila nu och fixa. ska på inflyttningsfest hos min vän petter laater med bella och eve. hoppas även att denna kväll blir något extra, de är lov förfan ;D

dagens +: än så länge är de att ha träffat emil ;D
dagens -: ska de va så svårt att hitta en jävel som kan stå i mål och iaf greppa någon boll..

Fredag 22 februari.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
äntligen, helt underbart. ;D
dagen idag har vart bra också, stort plus i kanten. gympan va något alldeles extra, de va klockrent. måste även nämna att ja självklart  spöade bella i badminton. vi ska lira igen på sportlovet, kvinnan tror då att hon kommer vinna men helt ärligt, ja är gryym på badminton! lirade faktiskt när ja va mindre plus att min pappa är kung.
sen flöt dagen på och bella,bea och jag stanade efter skolan. när bella och jag hoppade på bussen stog de en bil parkerad precis framför bussen, då fråga busschauffören om de va MIN bil? Jag fatta ingentning så ja undra om de va mig han snackade med, haha och de va de. Så jag förklarade att de inte va min bil. wooho, fattar alla? jag såg ut att va så gammal så att ja stekte runt i bil. de är grymt.
nu ska ja vila, sen blire ut med en massa bruds ikväll och fira lovet. dock bara en liten stund för mig är sjukligt trött, och eve måste med annars jävlar. :)
GOTT NYTT LOV MINA HJÄRTAN <3

Dagens + : Me myself ser äldre ut än vad jag egentligen är och de är LOV.
Dagens - : Har plugg jag måste ta tag i under lovet. snyftbulle..

Torsdag 21 februari.

funny day people, funny day hahaha.
började med engelska, missade dock hela lektionen då engelska gymnasiet ännu en gång skulle presentera sig. asså lägg när vad lider ni av pallar inte höra om de där något mer. även tjejer från engelska gymnasiet på södermalm va där med och lekte överlägsna, eller nej kanske inte dom va nog scysta haha.
sen HK, finally va både ja och beetrice där samtidigt ;D vi hade olsson, wohoo. karln är grym, när han gick med ryggen mot mig tog ja finfina danssteg bakom honom, då skratta bea sönder sig. jag med, allt va bara flumm. morotskakan vart kasnke hur äcklig som helst. ja som tkr om de, nej fyfan allt som kunde gå snett gick snett! illa där. tur att vi hade vikarie haha.
sen flöt dagen på, grymt segt bara. bella och ja gjorde stantur later, kvinnan shoppa. sen hem nu blir till att fixa och sen yoga med bea, ska bli kanske hur skönt som helst! ;D me like.
imorn fira lovet med bruds, naaaajs! <3

Onsdag 20 februari.

i'm feeling good, damn good!
hade muntliga i schvenska idag, gick kanske kanon? hoppas på mvg, hoppashoppashoppas. svenska är ett av dom ämnen ja verkligen vill ha mvg i! eller ja för min del gäller de att behålla de.
de tog ca 4 timmar, dåligt slut man var i huvet sen. jag och bella åkte ner till city, traskade runt och kikade sen fikade på george då även oscar plingade mig och kom och va social. riktigt trevligt actually. fick höra många snaskiga insider. bordet breve slog sig halling och kevin ner. dåligt pinsamt xD va tvungen att messa eve och självklart ringde kvinnan upp helt avis. tsss.
sen traska vi runt och vi fick träffa oscars giirl, sweet tjej! bellsus och ja drog oss hemåt, hade då vart på stan ca 3-4 timmar. lång fika osv. men nu bara tagga inför träning då ;D pysss

Tisdag 19 februari.

wohoo imorn får jag pengar, efterlängtat ;D
dagen idag va hel ok, riktigt rolig haha. lollo kom helt yrvaken till skolan efter att ha tillbringat sin über tidiga morgon på arlanda, jag och bea jobbade stenhårt på vårt no projekt, läste lååångt i utvandrarna och fick en rejäl utskällning (eller inte ja då :ö) på svenskan när bea och bella satt och kasta böcker i bibloteket, fan de va så jävla roligt ;D jag fick självklart sitta kvar i fåtöljen medans dom fick sitta typ i knät på kvinnan. illa. marcus va social och satt och bubbla om en massa världsrekord i guiness, de funka de med.
sen efter 6 timmar var skoldagen över, skönt de med.
jag och butrice åkte ner till city, köpte matteblock, skriver så mycket och jobbar så flitigt så blocket är slut! men de är ju iaf tecken på något posivit. haha. sen hemfärd till morsan hämtade glömda saker (som vanligt då) och ringde viktigt samtal. nu är de bokat iaf. hoppas på ett negativt svar som i detta fall bara är posivit, brukar vara så när man tar provet i sjukhus språk osv. äckligt är de iaf, hoppas ja är grön. vore illa annars för en speciell person HAHA. nej nu ska ja inte va elak, de går finfint de här.
träning ikväll, skåååååååååj ;D!

FITT ÄCKEL DAMP! pappa hade inbrott igen igår ;( tycker så jävla synd om han. denna gång va de någon som visste exakt hur lokalen såg ut och vart dom gömmer sina datorer, hur lyckas folk? lyfte även bort ena rutan på dörren så larmet inte gick igång direkt. fick bara med sig pappas data och snodde även en dataväska?! va har ni för nytta av den. i den massa miljontals papper där vissa kan vara oersättliga, bra gjort jävla människa. fast de positiva är bra signalament och ögonvittnen. nu jävlar åker du fast! jävla fattiglapp som inte kan skaffa egna saker, nästan synd om dig. skaffa dig ett riktigt och jobb och tjäna äkta pengar så slipper du leva på bidrag och sno grejer.

Måndag 18 februari.

bajs va allt ska va lika hela tiden. tänk vilka märkliga förebilder folk kan ha.. nobody understands that men ja tänker inte fördjupa mig för palla bry sig. eller jo de gör jag. men va ska ja göra åt saken... de känns tungt bara.
dagen va ok, vi hade riktigt roligt där stundtals :D orkar inte gå in på detaljer men de va en bra start på veckan!
sen åkte ja hem till kooksten, najs! dock har veckan hos morsan gått bra, över förväntan. rautern är fortfarande paj här men imorn ska papsen fixa skiten så min laptop blir användbar igen.
åkte även och tränade en stund ikväll, riktigt skönt. bea skulle med men kvinnan missa bussen så de blev ensam träning, men lika bra de hahaha. andra avenyn nu ;D pyss

Söndag 17 februari.

godmorgon gott folk ;D
min lördag var kanske hur bra som helst, så grymt rolig, en sån här kväll behövdes verkligen!
hade match först på kvällen, vi förlorade mot alba med 6-5? nånting sådant. ett mål för mig annars gick de väl inget vidare, mina fötter, vafan har hänt?! shit, blir orolig har aldrig haft så ont i båda fötterna.
sen åkte ja med mickis hem till eve, där hade huvudpersonen själv inte kommit så de va bara frida och conny hemma, ja hade bråttom och fixa så började direkt :) sen kom kvinnan, proppmätt. hon är knäpp haha, vi fixade oss och donade. sen kom joline och hennes kompis carro, trevliigt :) vi drog oss vidare mot andersberg där jonas bodde även calle, forn och niklas va där. haha de va inte lite kul ;D niklas och ja hade världens diskussion om bomhus bor och hur mkt finare vi va än alla andra .. naat! vi satt också och ritade och förklarade vart vi bodde, fast ja visste redan att vi bodde granne hos mamsen men vi bor asnära hos våra pappor också! vilket sammanträffande. trevlig va den filuren iaf. sen skulle vi dra oss vidare mot partaj i valbo, calle dampa loss när jag hela tiden uttryckte min frustration mot valbo, de om något är stans största håla :o eve stannade kvar i andersberg för att halling va där, men dom hade tevligt dom med haha. vi fick iaf gå kanske hur långt som helst när vi hoppade av bussen, calle skulle kissa och ja va vänlig och väntade på han. sen traskade vi och ja va ledsen för att de bara va småpojkar i vårat gäng så ingen hade körkort så dom kunde skjutsa ;( haha calle tyckte ja skulle hålla käften med tanke på att ja va minst. aja va gör man :) vi kom fram och de va riktigt trevligt, måste dock säga att de va tack vare joline som ja hade roligt, hon tvinga mig svepa vilket gjorde susen hahah. illa.. sen kom fredrik och sötjohan också. sen vart klockan sent och sista bussen gick till stan och den ville vi inte missa. kom fram till staden och träffa eve och vi käkade på donken :) sen hade sista bussen hem gått så vi tog taxi.
hade lite olika historier att berätta om va vi hade vart med om på kvällen, haha men de va riktigt roligt ;D

nu är jag hemma. mamma har tvingat att ha vårstädning idag ;s städat mitt rum, tack ja är sliten.. ska iaf käka god mat snart, sitter fint och sen blire herrmatch med min kvinna eve och millan ofc, trevligt söndagsnöje ;D

Fredag 15 februari.

äntliiiiiiiiiiiiiiiigen helg!
min fredag har hittills vart bra actually. först slappa lektioner (no, eng) sen gympa, adam&cristoffer hade fys, inte för att man gjorde allt så seriöst men aja de känns lite iaf, de är bra de! skulle ha stationer sen med olika övningar, lät marcus mannen va med i vår grupp, vad va tacken till de då?! jo jävla snärtar med ett hopprep :o inte en utan, tre. verkligen ashett med röda djupa streck i benen, damp anfall och slag. illa där.
sen skulle alla 9:or utom A (mobbat) traska till hemlingby och grilla korv ;s herremingud vi går i nian, gick där som en dagistrupp, uscha pinsamt. bella och ja fick ha musik i öronen om vi va uppmärksamma på trafiken, haha slutade ju bra, första övergångstället vi skulle över gick vi mot rött och prata och försökte överrösta musiken och när vi kommer till mitten av vägen inser vi att de är rött och folk skriker, bra gjort. haha.
vi kom iaf fram dit efter många om och men, fett jobbigt att bära på en gympaväska (hur lyckas dom altid lägga in en massa speciella dagar då vi har gympa så vi lär gå och bära på tung väska?!) och snorig näsa eftersom de blåste som ja vet inte vad, och de va långt ;(
fick penis korv och macka och festis, wow generöst.
bella, beetrice och jag smet dock till lidl sen och köpte gott, de tyckte vi va väl förtjänade. sen traskade vi tillbaka och typ direkt när vi kom tillbaka fick man pricka av sig och gå hem. jävla springande fram och tillbaka.
bella och ja åkte bussen hem och upptäckte hur jävla mkt rök vi stank, så de blev varm dusch direkt när ja kom hem och sen sov jag så utpumpad som jag var. SKÖNT!

sen ska ja överraska morsan att laga mat tills hon kmr hem, pluspoäng! ;) sen ska ja och bella ut nånstans ikväll, vet inte riktigt vart men vet ju iaf vilket folk vi ska träffa. yeeeees ;D längtar! <3


Torsdag 14 februari.

alla <3-ans dag idag. överskattad dag enligt mig. men ändå lite små mysig känsla efter alla underbara sms från alla mina hjärtan, de är helt sjukt va de värmer. även fast man känner sig lite smådepp eftersom man inte har någon där vid sin sida så måste man ju tänka på vad man har och vad man inte har! fast de gör väl inte saken bättre men de låter vuxet och moget så man får väl låtsats att man tänker så iaf. åååååååååååååh!

aja var till jernvallen och lirade skoldm today. skol ledig hela dagen vilket var ett stort plus! dock förlust i båda matcherna som vi hade övertaget i bra länge i båda faktiskt. men de går som de går. inget att älta, sjukt frustrerande bara. och tjejerna i den andra skolan vi mötte va enbart ute efter att slå ihjäl mig. efter tre möjliga byten hade ja tre rejäla märken/svullnad på benen. bra gjort där! de stoppade dock inte mig.
nu är ja hemma och chillar. tänker på en speciell person man saknar lite smått sådär. morsan piggade upp med pizza och sånna här hjärtan, aja sweet gjort ahha ;D fick även biocheck och pengar. brabra:)

Onsdag 13 februari.

yes ännu en onsdag gjord, känns bra, mkt bra ;D
skolan flöt på, no:n va rolig då bella fick gräva i jorden med sina bara händer och jag och bea försökte få lollo att stoppa ner händerna i hästbajs eller va de va, så sjukt grose! :o
sen hem och gick förbi en sväng hos min far och hämtade dom mijloner saker ja glömt att packa, att man aldrig lär sig?! nu hos morsan, taggar träning. inte helt pepp sjukt trött idag med men roligt såklart ;D
imorn äre skol dm som gäller, vi åker till jernvallen och möter 2 sandviksskolor. vi måste vinna! då blire final direkt för våran del. så känner mig ritigt taggad, ledig hela dagen från skolan också, oyeah ;D
även alla hjärtans dag imorn, de är överskattat, men gillar ni mig passa på att visa de imorn då. haha.
<3

Tisdag 12 februari.

snaaaaaaaaark.
jag är trött. men då säger alla, som vanligt då. men nu är ja trött, tröttare än vanligt. aja saksamma, ja överlever, snart helg. typ. skola överlevde jag iaf. helt ok.
sen åkte ja och mina kompanjoner bellsus och lulu ner till city. vi fikade och hade de allmänt trevligt, lite shopping vart de också ;D örhängen för mig :)
sen hem och gick ut och gick lite med jesper. nu taggar ja träning, ska bli najs, fast lite sådär jättetrött så kanske inte helt pepp men aja, skönt att röra på sig iaf! <3

Måndag 11 februari.

ny vecka igen då, hos mamma hela veckan :) de känns faktiskt bra!
skolan va helt ok, måndagar duger ;D
sen ner på stan med bellsus, träffade mickis :) blev inge följa med tjejen då vi inte kunde gå en hel trupp dit vi skulle men ja hoppas verklgen de blev ok ändå? <3
aja sen drog sig jag och bella oss mot nian, hann innanför dörrarna så kom emil ;D de va knappast igår, grymt roligt att träffa pojken igen! bubblade på rätt bra där, efter 20 minuter fråga bella om inte emil kanske också hade något han ville säga haha. men hade ju mycket att ta igen :)
sen åkte ja och bela hem. jag packade hos pappa och sen åkte ja till city till f&s och tränade, skönt som fan va de ;D beeeach 08 wtf. sen åkte ja hem, ja tänkte bara ta upp en sak. jag älskar att åka buss på kvällen/natten, de är så lugnt och skönt och man sitter där och halvsover. dock är promenaden från busshållplatsen hem ingen höjdare men de jämnar ut sig.
nu ska ja kika andra avenyn som börjar om 10 min och fortsätta planera med eve! ;D ha en bra kväll everybody.<3

Söndag 10 februari.

saturday började med att vakna upp hos mickis och snacka om den tidiga morgonens händelse. ja hade fått ett mystiskt sms men de visa sig sedan vem de va ifrån och då vart jag happy :).
sen käkade vi frukost och drog oss mot valbo där de va match som väntade mot strömsbro. kändes i luften att vi skulle ta de här, vi va så sjukt taggade och de va verkligen vår tur att vinna nu!
vilket vi gjorde ;D 4-2 vart sifforna. vi va så grymt värda de här, och vi vann som ett lag, de va helt underbart! jag fick även lira med ange vilket gjorde allting mktmktmkt, roligare och lättare haha, grym du ;D
sen åkte jag och pappa och käkade på max, myys :) sen låg jag hemma och chillade hela dagen/kvällen. va social med pappa och anneli, riktigt trevligt satt och snacka om allt och alla bara HAHA. sen kollade vi tv melodifestivalen och sen titanic, äälska titanic, lika sorligt varje gång trots att ja kan den utan och innan är den ändå aldrig tråkig. christer sjögren va ett stor skämt och hela melodifestivalen sög rakt igenom. men jag säger bara björn gustavsson vilken man. kmr från min pappas hemtrakter också apropå ingenting. men han är grym och så jävla rolig :'D han gjorde de melodifestivalen värt att titta på!

idag vaknade ja och då ringde jag morsan! hör och häpna. men ja visste att maja va där och ja skulle hit och göra dom sällskap today. mamsen sa att de första maja hade sagt när hon vaknade va; när kommer anna? så ja pallrade mig hit och käkade frukost med dom. även moster eva och hennes göran var här. trevligtrrevligt, alltid lika nyfikna om mitt liv. sen lekte jag och maja en massa saker, kurragömma osv. sen gick vi till ica och köpte glass. sen åt vi mat och käkade glass och nu är även david här och roar henne med film :) snart kommer nettan och hämtar majsan och då blire för dom att åka hem till sthlm igen. david och ja traskar till perpan och så blire andra avenyn ikväll och blir till att göra no läxa tills imorn, PALLA :o men andra avenyn iaf ;D


Fredag 8 januari.

bu!
igår va de en helt annorlunda torsdag. hade nationellt prov, uppsatskrivning i svenskan, de gick faktiskt över förväntan! anna larsson är nööjd ;D sen va dagen otroligt chill, fick checka movie på spänishen och sen matte i en halvtimme bara, komp tid :) sen hem och sova och vila lite och käkade. fick sen en fasanfull upptäckt när jag insåg att mitt internet inte funka, KUL. funkar inte idag heller kan ja ju påpeka. aja, sen igår kväll tog ja bussen ner till city och gick på yoga med beetrice ;) de va grymtgrymtgrymt härligt. de blir deffenitivt more times :) såhär avslappnande och bra för kroppen. yeeah. även fia och ika va där och ja åkte med fia hem sen :)

idag va de en fredag, en rätt så vanlig fredag actually.
skolan, jag och lollo hade gympa lektionen, innebandy ofc, klassen älskade det! or not. herregud man kan inte bara dansa och gympa på idrotten, lär köra riktiga sporter också! sen flöt dagen på, grymt roligt på svenskan då vi hade päärra once again, han lär ju va allas favorit?
sen åkte ja hem snabbt och packade ihop my stuff och sen drog ja mig neråt city. 90 minuters ki box med mickis stog på schemat, wohoo va jobbigt men grymt roligt de va ;D fia och ika va även där idag också, hah. hade nån övning när man skulle va fyra och de va RIKTIGt  jobbigt. aja nu känner man att man lever. sen åkte ja med mickis hem till henne och är här nu också, ska sleepa här ;) blir upp 08.00 och sen åka på match in valbo, tagga!


Onsdag 6 februari.

åh min gud vilken seg skoldag, nästan så man avlider. nu är den iaf över ;'D
lite roligt va de dock på slutet av dagen då alla hade damp och bella och lollo hade lite fight sådär, jag och bea kunde ju inte göra annat än skratta och hetsa på dom så dom vart ännu mer förbannade, vi kan de där vi HAHA.
sen äntligen över och ja åkte hem. sov en timme nu och nu taggar ja träning, najs de :)
blir bedtime early idag eftersom ännu ett nationellt prov 08.00 imorn bitti, herregud hur ska jag överleva allt! aja, de ordnar sig som jag brukar säga. pysss

Tisdag 5 januari.

igårkväll va ja barnvakt åt sötnöten nemo, så sweeet :) åkte ner till pappas jobb och träffade linda så åkte ja med henne och hämtade nemo på dagis, trots att ja nästan aldrig träffat ungen lös han som en sol hah. vi åkte hem till dom sen och ja lär ju säga, shit, riktigt najs place, me like! vill bo precis sådär, ruskigt flott :) linda åkte på bio så jag och nemo va såklart ensamma, vi spelade lite hockey/bandy, läste bok och lekte med en massa grejer ;b sen vart han ledsen för han va så övertrött så de blev pyjamas och välling som gällde. sen somnade han, då vart de tv tittande för mig. sen kom perpan och hämtade mig när linda väl kommit hem, pengar fick jag också, välbehövligt! blev hem och sova tidigt skulle va utvilad till nationella imorse, och ja va ruskigt slut också. skönt att sova!

nationella idag gick riktigt bra hoppas jag :) kändes inte som några problem iaf. sen flöt la dagen på, så ruggigt roligt på svenskan, scheusan är ju itne lite rolig. fick 2 klubbor också ;D gött så alla skulle va tysta, så berätta han en massa historier osv, och skrev typ upp allt pelle sa, aja svenskan är kul, alltid nåt!
nu hemma ska iväg till tandläkaren snart.. inga hål kära gode gud. sen blire träning ikväll, yeaah ;D höjdpunkten!

Söndag 3 februari.

nu är jag hemkommen från bönan och stan och allt ja har vart runt på :'D
gårdagen va riktigt mysig vill jag lova, maja mötte mig på stan så gick vi och hyrde film disturbia och köpte godis. sen åkte vi hem till kvinnan och hade de abra mys tills de vart käk. gött va de, och steffe lovade mig att ja skulle få följa med dom till thailand nu 23 februari (fuck vad ja kommer sakna dig maja ;(<3) istället för axel, jag lovade då han att axel skulle få bo hemma hos mig, och då vart han ju glad för att han får bo med david haha ;D så skön majas familj!
sen chillade vi fram tills göta kanal 2 började, bra film de där och mycket skratt haha. sen drog vi igång disturbia, shiet äcklig film, men den va bra mkt nöjd med filmvalet ;D! sen gick vi och la oss ganska tidigt, båda va ruskigt trötta.
vaknade runt 10. upp, käka frulle och fixa. sen drog vi oss inåt staden, blev traska runt, lunch/fika haha och sen åkte jag hoome. började med att bubbla, grymt skönt eftersom ja frös som jag vet inte vad! nu blire bara chill ikväll, riktigt skönt, mkt bra på tv också ;D pysss

Lördag 2 februari.

måste börja med att berätta om gårdagskvällen ;D
jag och fredde såg ju i am legend, ni vet den där med will smith? så grymt bra! faktiskt riktigt bra, fredde hade sagt att den va kass så ja hade inte så jättehöga förväntningar, vilket gjorde den bara bättre! dock vart man ju lite skraj några gånger och en speciell gång körde ja in naglarna i freddes ben, kanske va mindre uppskattat, men sorry haha! aja de va trevligt iaf ;D

idag är ja rätt nyvaken. ska ut och börja dagen med en promenad med jesper när han kommer hem efter att ha shoppat lite :) sen blire ner på stan och träffa majsan och köpa godis och hyra film ;D för sen blir de myskväll i bönan och även övernattning. shit vad ja längtar! va så grymt längesen sist ;( usch blir ledsen bara ja tänker på de, nu tar vi tag i de här och de är ja riktigt glad över ;D omg, ja vill till bönan nu nu :'D<3<3


Fredag 1 februari.

oja nu är de äntligen en ny månad :) närmare sommarn också, skönt de!
jag måste berätta om min über knasiga dröm inatt, ja lirade bandy, alltså riktig bandy på is och gjorde min debut match och nätade 4 mål och ja va allmänt grym, haha de va en riktigt rolig dröm de ;D kändes så verklig också!
bra dag idag, leeeeedig kanske hur skönt som helst ;D!
fast ställde ändå klockan på 10 för skulle upp och träna. inte tränat på 2 veckor nu så de va verkligen dags vill jag lova. tog bussen ner till city och även becca och ange va på den, trevligttrevligt :) sen gick jag och tog ett gympapass på friskis, riktigt skönt va de att röra på sig! även jespers mor va där ;b
sedan åkte ja hem och städade efter bombnedslaget som slog ner i mitt rum här i veckan, känns riktigt skönt nu när de är rent här vill jag lova.
blir till att bara chilla och käka tacos och sen bio med fredde ;D bra fredag kväll, imorn ska ja till min älskling maja och blir till att sova där, kanske hur najs som helst, fyfan vad ja har saknat våra tider. känns bra att dom kommer tillbaka, äntligen! <3


RSS 2.0