Onsdag 19 mars.

gosh va trött jag är! helt obeskrivligt, men de finns en positiv sak med trötthet; allt blir så otroligt roligt!
så man kan säga att ja går och har roliga dagar i skolan vilket gör en lite gladare, perfekt. idag har vart ett perfekt exempel. så mycket vi har skrattat och flummat idag, nej de har vart riktigt trevligt.
svenska provet gick bra, yeees. sen flöt dagen på, ja måste säga en sak, min och bellas låt, fyfan va bra den kommer bli, texten är grym nu ska vi bara hitta på musik :)
no:n va kanske hur rolig som helst, shit helt ärligt, ja skratta så tårarna rann. allt va über tråkigt vi bara satt och skrev och alla va spralliga sådär på slutet av dagen, först gjorde vi vågen om och om igen, hih. faktiskt en bra våg, winyard såg ingenting eftersom han stog med ryggen emot och skrev på tavlan, vilket gjorde de ännu roligare, han va på otroligt dåligt humör idag. sen eftersom han inte fattar nå svenska alls typ så sa kom marcus på att fem över halv skulle alla släppa pennan, så skulle han säga comoration (eller va de va) så alla va berädda innan ;D ja tror vi skulle göra de mer som protest eftersom vi inte orkade skriva av allting, så fem över halv, och marcus hade sagt de där ordet som bara de fick mig att skratta, så släppte ALLA i klassen pennan, vissa på golvet vissa kastade på golvet. shiiit va alla skratta ;D winyard undra vafan vi höll på med och sa att han hade aldrig sett oss samarbeta sådär som klass någonsin, tårarna rann och de va roligast på länge. okey nu är de här intern skämt kanske även de låter väl inte roligt när man återberättar men alla va grymt trötta och vi behöve uppmuntran, nej de där va riktigt skoj! ;D
sen äntligen slut på dagen, drog ner på sstan nu hemma. ska chilla, sen blire plugg till matteprovet ikväll, förhoppningsvis de är ju imorn..
pusss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0