Måndag 24 mars.

1 dag kvar nu gott folk!
gårdagskvällen va kanske hur trevlig som helst :) jag, B, ange, oscar, fredde, sötjohan, emil och sandra va hemma hos oscar och kikade movie. kom dit med massa godis och chips på beställning av oscar haha, plus att han och oscar käkade kina mat. satt i soffan och ja och bella blev helt till oss när vi insåg att de skulle visas andra avenyn klockan åtta för de va ju faktiskt söndag, och de va liksom premiär avsnittet vi skulle se tillsammans, wohoo då vart man glad ;D kunde vi ju liksom kommentera allt live och inte behöva minnas allt som händer, för vi pratar ganska så ofta om andra avenyn... ;b HAHA. oscar bjöd på en riktigt god drink, dock såg bellas annorlunda ut, kanske hade gjort nå speciellt med den?!
sen började äntligen andra avenyn sorgligt att oscar och fredde snacka hela tiden så man inte hörde ett skit, men de va mysigt ändå haha. sen va de bråk om vilken film vi skulle kika på men efter att jag fick bestämma så vart de beck - skarpt läge. rätt så dålig men saksamma, de va liksom mysigt ändå ;D
kan ju citera bella; emil och sandra, anna och fredde, ange och oscar, & jag och sötjohan?! haha tosse ;D de va mysigt faktiskt .. :) aja sen tog vi bussen hem och eftersom de va söndag gick dom otroligt sällan, plus att dom bor ute i bushen, ännu värre. aja på bussen in till city smällde typ bussen, skitäckligt va de! men då va vi framme iaf, stank nå otroligt från den. sen hamna vi iaf på 2:an och man fick komma hem till sin älskade säng, wonderful!

idag ska ja ner till stan en snabbis och göra några ärenden:) sen ikväll kmr moster och folk och firar mig, tjohoo. sweet sixten imorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0